SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Löberöds IF
Fotboll

Bli medlem i Löberöds Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Löberöds IF
Fotbollskompisar
Vi bedriver fotbollsverksamhet för barn och ungdomar och seniorer, vi har ungdomslag i olika åldrar och ett seniorlag för herrar.
Vi spelar fotboll för att det är kul och till oss är alla välkomna oavsett nivå.
Vi bedriver också KickBoxning på motionsnivå och Bamsegymnastik för barn 3-6år.
 
På vår hemsida hittar du information om föreningen och våra lag.
I toppmenyn väljer du vilket lag du vill ha information.
För att se kommande matcher och träningar eller andra händelser, klicka du på kalendern.
 
Vill du komma i kontakt med oss så kontakta vårt kansli på kansli@loberods-if.se
Löberöds Idrottsförening hedrar årets LIF:are vid Årsmöte
2024-03-03 13:50
Gert Samuelsson årets Lif:are 2023 och den nyvalda styrelsen

Tisdagens årsmöte i klubbhusets samlade 22 hängivna medlemmar av Löberöds Idrottsförening. Årsmötet, en traditionell högtid inom föreningen, blev en kväll fylld av samtal, reflektion, framåtblickande beslut och firanden av föreningens medlemmars engagemang.

 

Med en agenda som spände över verksamhetsberättelse, ekonomisk redovisning och revisionsberättelse, tog medlemmarna sig an de viktiga uppgifterna med stort allvar.

Det avgående styrelsens arbete under det gångna året granskades noggrant, och de beviljades enhälligt ansvarsfrihet, ett tydligt tecken på medlemmarnas förtroende och uppskattning för deras engagemang och hårda arbete.

 

Efter den inledande formaliteten, tog mötet en mer framåtblickande vändning.

En ny styrelse valdes för att leda föreningen framåt, tillsammans med ansvariga för de olika sektionerna och arbetsgrupperna. En ny budget och verksamhetsplan fastställdes, vilket lägger grunden för ett spännande och framgångsrikt år framöver.

 

Kvällens höjdpunkt var utan tvekan utdelningen av utmärkelsen årets LIF:are till Gert Samuelsson. Gert, en sann förebild inom föreningen, hyllades för sitt långvariga och helhjärtade engagemang. Gerts dedikation till LIF är en inspiration för alla, och det var med stor glädje men även viss förvåning han mottog utmärkelsen.

 

Avslutningsvis uppmärksammades avgående styrelsemedlemmar med blommor som ett tack för deras tjänst. Dessutom avtäcktes två nya tavlor, generöst skänkta av T.Nilsson Snickeri, som hedrar spelare med mer än 400 matcher i LIF och alla tidigare årets LIF:are.

Dessa tavlor kommer att tjäna som en ständig påminnelse om föreningens rika historia och de individer som bidragit till dess framgång.

 

Med blickar riktade mot framtiden går LIF stärkt ur detta möte, redo att ta sig an nya utmaningar och möjligheter med samma passion och engagemang som alltid har kännetecknat denna stolta förening.

Ordförande för Löberöds IF // Jimmy Lenander

Intersport erbjudande
2024-02-23 09:07

Vår samarbetspartner INTERSPORT har ett fint erbjudande just nu. Den 26/2–17/3 har de 25%* rabatt på fotbollssortimentet mot uppvisande av streckkoden i butik eller med

onlinekoden FOTBOLL25 intersport.se.

 

Precis som vanligt ger de 3% tillbaka till  Löberöds IF på allt du handlar. För du har väl valt vår förening på Mina Sidor?

 

Ett enkelt sätt, när du handlar sport, att samtidigt stötta föreningslivet. Erbjudandet gäller för dig som är eller blir club-medlem på INTERSPORT.

Marcus Bolin från Löberöds IF Utsedd till Årets Ungdomsledare.
2024-02-18 09:56
Foto: Martin Berntsson

Eslöv, 15 februari

Under en stjärnspäckad prisgala i Eslövs kommun, framträdde en lokal kändis från Löberöds Idrottsförening, Marcus Bolin, en av föreningens ungdomsledare.

Marcus har hedrats med det prestigefyllda Ungdomsledarpriset, ett erkännande av hans arbete med ungdomsfotbollen i föreningen. Marcus tilldelning av Ungdomsledarpriset är inte bara en personlig triumf utan även en seger för hela föreningen.

Marcus, som under flera år varit en kärnfigur inom Löberöds IF, har genom sitt engagemang och sin passion för våra ungdomslag gjort ett oerhört avtryck på den unga generationens fotbollsspelare. Med en inställning som betonar vikten av etik, moral och fair play, har Marcus skapat en miljö där unga spelare inte bara utvecklas tekniskt och taktiskt, men också som individer.

 

Motiveringen bakom priset lyfter fram Marcus förmåga att inkludera alla i gemenskapen, oavsett bakgrund eller förmåga, vilket bidragit till en känsla av trygghet och en stark laganda inom ungdomssektionen. Hans arbete har visat att fotboll är mer än bara ett spel; det är ett verktyg för personlig utveckling och samhällsbyggande.

 

Som ordförande men också  fotbollsförälder känner jag stolthet över Marcus framgångar och hans betydelse för föreningen: "Marcus exemplifierar precis vad vi strävar efter i Löberöds IF – att bygga starka, medvetna och samarbetsvilliga unga människor genom idrott. Vi är oerhört stolta över att ha honom som en del av vår förening och ser fram emot att fortsätta stötta hans arbete med våra ungdomar." säger Jimmy Lenander ordförande i Löberöds IF

 

Prisgalan, som hålls årligen av Eslövs kommun, är en hyllning till de individer och grupper som gör betydande insatser inom kultur, idrott och samhällsliv. Marcus  erkännande lyser starkt som ett exempel för andra att följa, och inspirerar en ny generations ledare.

 

För mer information om Löberöds IFs verksamhet, besök föreningens hemsida.

www.loberods-if.se

 

 

Gå med i Hjärtat av Löberöds IF - Bli en del av vår Supporterklubb idag!
2024-02-06 20:44

Som medlem i vår Supporterklubb får du en unik möjlighet att stötta föreningens verksamhet ekonomiskt och bidra till att vi kan fortsätta att växa och blomstra. Din insats hjälper oss att finansiera utrustning, träningar och tävlingar – allt som behövs för att vi skall kunna fortsätta erbjuda våra aktiva och medlemmar en aktiv fritid i Löberöd.

 

Men det slutar inte där! Vårt månadslotteri ger dig chansen att vinna priser samtidigt som du stödjer en god sak. Dessutom får du vårt exklusiva supporterblad, utgivet fyra gånger per år, direkt hem i brevlådan. Här kan du läsa om allt från lagets senaste prestationer till djupgående intervjuer och insiderinformation som inte finns någon annanstans.

 

Bli en del av något större. Anslut dig till Löberöds Idrottsförenings Supporterklubb idag och hjälp oss att fortsätta vår resa mot framgång. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad – för våra lag, vår förening och vår by.

Anslut dig idag och bli en del av hjärtat i Löberöds IF!

Bli blodgivare
2023-11-02 07:18
Bli blodgivare-vi skänker 1000 kr till en förening, Sparbanken Skåne
 
Det behövs fler som ger blod i Skåne för att rädda liv. Därför har Sparbanken Skåne tagit initiativ för att få fler att bli blodgivare.

Under 2023 kan du som blir ny blodgivare få möjlighet att välja en ideell förening som banken ska skänka 1 000 kronor till. Sedan projektet startade i år har banken betalat ut över 200 000 kronor till lokala föreningar.

Fyll i Sparbanken Skånes blankett och ge den till personalen i samband med ditt första besök på GeBlods blodcentraler eller blodbussen i Skåne. Din insats räddar både liv och stödjer föreningslivet på samma gång.

Så funkar det

  • Grundkraven för att bli blodgivare i Skåne är att du behöver vara 18-65 år, väga minst 50 kilo och ha en svensk giltig ID-handling och svenskt personnummer samt tala och förstå svenska. På GeBlod.nu kan du göra en snabbkontroll för att se om du har chans att bli blodgivare.
  • Vill du komma till en blodcentral eller blodbuss i Skåne behöver du anmäla dig på GeBlod.nu, därefter blir du kontaktad och får en tid för provtagning.
  • Välj vilken ideell förening i Sparbanken Skånes verksamhetsområde* som du skulle vilja att banken ska skänka 1 000 kronor till. Fyll i blanketten och ge den till personalen i samband med ditt första besök på blodcentralen eller blodbussen. Skriv ut blanketten här.
  • Syftet med projektet är att öka antalet personer i Skåne som ger blod. Därför ska den som vill skänka pengar genom banken inte vara registrerad som blodgivare tidigare. Om det visar sig i samband med ditt besök på blodcentralen eller blodbussen att du inte kan vara blodgivare tackar vi för ditt engagemang och skänker ändå 1 000 kronor till föreningen som du valt.
Mer information finns på sparbankenskane.se/blodgivare

Tack för din insats!

* Sparbanken Skånes verksamhetsområde är kommunerna Eslöv, Hässleholm, Hörby, Höör, Kristianstad, Kävlinge, Lund, Osby, Simrishamn, Sjöbo, Staffanstorp, Svalöv, Tomelilla, Ystad och Östra Göinge.

Hälsningar Sparbanken Skåne
 
BLI MEDLEM
Herrar, 26/02 12:00 
Herrar, 22/02 07:33 
Herrar, 19/02 09:20 
Herrar, 28/01 12:35 
Herrar, 24/01 07:24 
Herrar, 19/01 06:48 
 
Våra sponsorer