SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Löberöds IF
Fotboll

Bli medlem i Löberöds Idrottsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Löberöds IF
Fotbollskompisar
Vi bedriver fotbollsverksamhet för barn, ungdomar och seniorer, vi har ungdomslag i olika åldrar och ett seniorlag för herrar.
Vi spelar fotboll för att det är kul och till oss är alla välkomna oavsett nivå.
Vi bedriver också KickBoxning på motionsnivå och Bamsegymnastik för barn 3-6år.
 
På vår hemsida hittar du information om föreningen och våra lag.
I toppmenyn väljer du vilket lag du vill ha information.
För att se kommande matcher och träningar eller andra händelser, klicka du på kalendern.
 
Vill du komma i kontakt med oss så kontakta vårt kansli på kansli@loberods-if.se
Årets Derby Löberöds IF - Askeröds IF
2024-06-11 18:45
Nickmål av Fredrik Jensen mot Svensköps IF. Foto: Anders Brinte

Löberöds IF bjuder in alla fotbollsälskare och supporters till ett spännande och högst efterlängtat derby mot vår grannklubb Askeröds IF!
Efter en tuff bortamatch mot GoF IF, där vi kämpade men till slut föll med 3-0, är vi nu mer än redo att ta revansch på hemmaplan och försvara vår obesegrade svit på Ölyckevallen.

 

Datum: Torsdag, 13 juni
Tid: 19:00
Plats: Ölyckevallen A-plan

 

Inför Matchen: Efter en svår start på säsongen, där vi i seriepremiären förlorade mot Askeröd med hela 9-0, är vårt lag kraftigt revanschsugna och fast beslutna att visa vad vi går för. Trots förluster mot Esperöd, Lövestad och nu senast GoF, har vi visat att vi kan spela bra fotboll och vi tar med oss lärdomarna från dessa matcher för att komma tillbaka starkare.

 

Starka Hemmainsatser: På hemmaplan är vi fortfarande obesegrade efter vinster mot Vanstad, Linderöd och Svensköp samt en oavgjord match mot Snogeröd. Vi är fast beslutna att fortsätta vår starka hemmastatistik och behöver ert stöd för att behålla vår hemmaplansfördel.

 

Matchen mot GoF IF: Trots en tuff match där vi kämpade mot både motståndare och en svårspelad plan, visade vi goda intentioner och kämpaglöd. GoF tog ledningen efter 23 minuter, och trots flera bra sekvenser från vår sida lyckades vi inte kvittera. Andra halvlek visade på starkt försvarsspel och vi hade flera bra anfall, men två sena kontringsmål från GoF fastställde slutresultatet till 3-0.

 

Kom och stötta Löberöds IF när vi tar emot Askeröds IF i årets derby.
Tillsammans är vi starka och med er support kan vi nå nya höjder och gå för seger!

 

Vi ses på Ölyckevallen!

 

Löberöds Idrottsförening // Jimmy Lenander

Hemmamatch LIF - Svensköps IF Herrar div6
2024-05-27 21:06
Foto: Wollsjö IF - LIF 2024-05-26

 

Dags igen: Löberöds IF bjuder in till ännu en spännande fotbollskväll på Ölyckevallen A-plan!
Efter bortaseger mot Wollsjö IF i senaste matchen ser vi fram emot att ta emot Svensköps IF för ännu en rafflande match på hemmaplan där laget fortfarande är obesegrade. 

 

Datum: Torsdag, 30 maj
Tid: 19:00
Plats: Ölyckevallen A-plan

 

Inför Matchen: Efter att ha besegrat Wollsjö IF med 4-0, är vårt lag fyllda av självförtroende och redo att ta sig an Svensköps IF och vi ser fram emot att fortsätta vår framgång på hemmaplan.

 

Matchen mot Wollsjö IF: Trots utmanande väderförhållanden, där regnet öste ner under första halvlek, lyckades vi hålla nerverna i styr och säkra 3 poäng. Vi inledde målskyttet genom ett självmål från motståndarna, följt av ett straffmål från Henrik. Linus pricksköt ett vackert inlägg som gick rakt in i bortre krysset, och Olof avslutade med att sätta bollen i mål efter en retur. Vårt försvar spelade stabilt, och Alex stod för flera viktiga räddningar.

 

Varför gå på matchen: Fotboll och nygrillad korv mé brö´ är en oslagbar kombination och på Ölyckevallen kan du uppleva båda.

 

Kom och stötta Löberöds IF i denna viktiga match och hjälp oss att behålla vår starka form på hemmaplan. Tillsammans är vi starka och med er support kan vi nå nya höjder!

Vi ses på Ölyckevallen!

Löberöds Idrottsförening

Hemmamatch och derby Löberöds IF - Snogeröds IF!
2024-05-19 20:23
Ölyckevallen A-plan

Löberöds IF bjuder in till en spännande fotbollskväll på Ölyckevallen A-plan!
Efter en tuff bortaförlust senast mot Lövestads IF är laget sugna på revansch.
Laget är ju fortfarande obesegrade på hemmaplan efter 2 vinster och nu är det dags för ännu en nervkittlande match, denna gång mot Snogeröds IF.

 

Datum: Onsdag, 22 maj
Tid: 19:00
Plats: Ölyckevallen A-plan

 

Inför Matchen: Efter en utmanande bortamatch mot Lövestads IF, där vi kämpade men till slut förlorade med 4-1, är vi nu redo att ta oss an Snogeröds IF på hemmaplan.

Matchen mot Lövestads IF: I vår senaste match visade vi prov på starkt försvarsspel under första halvlek, trots att vi fick svårt att driva igång vårt eget spel. Efter att ha hållit emot i 42 minuter, gjorde Lövestad mål på en hörna precis innan halvtidsvilan. Vi kämpade oss tillbaka i andra halvlek och Fredrik Jensen kvitterade till 1-1 på en hörna slagen av Hugo Lindeberg. Tyvärr vaknade Lövestad till och vi förlorade med 4-1 efter två sena mål. Trots förlusten tar vi med oss lärdomarna och ser fram emot att komma tillbaka starkare i nästa match.

 

Kvällen Lovar: Förutom fotboll lovar väderprognosen en fin kväll, perfekt för att njuta av matchen under bar himmel. Vi uppmanar alla att ta med familj och vänner för en spännande kväll med Löberöds IF.

Kiosken är öppen och grillen är igång.

 

Kom och stötta Löberöds IF i denna viktiga match och hjälp oss att behålla vår obesegrade hemmaplansstatistik.

Tillsammans är vi starka och med er support kan vi nå nya höjder!

 

Vi ses på Ölyckevallen!

 

Missa Inte: Löberöds IF - Linderöds IF - Hemmamatch!
2024-05-01 13:32

Efter en fenomenal hemmamatch senast bjuder Löberöds IF in till ännu en spännande fotbollskväll på Ölyckevallen B-plan. Herrlaget, som för närvarande är obesegrade på hemmaplan, står redo att möta Linderöds IF, torsdag den 2 maj, klockan 19.00.

I sin senaste hemmamatch levererade Löberöds IF en imponerande prestation genom att besegra Vanstad med 4-1. Denna seger har inte bara stärkt lagets självförtroende utan också väckt stor entusiasm bland lagets trogna supporters. Laget ser nu fram emot att fortsätta att bjuda på ännu en minnesvärd matchkväll.

Förutom den spännande fotbollen, utlovar väderprognosen en fin kväll, perfekt för en match under bar himmel. 

Kom och stötta Löberöds IF när de strävar efter att behålla sin obesegrade status på hemmaplan. Ta med familj och vänner för att heja fram vårt herrlag till ännu en seger.

Viktig information:
  • Datum: Torsdag, 2 maj
  • Tid: 19.00
  • Plats: Ölyckevallen B-plan

Vi ser fram emot att välkomna er till Ölyckevallen för en härlig fotbollskväll. 

 

Vi ses på Ölyckevallen! Löberöds Idrottsförening

Hemmapremiär för Löberöds IF:s Herrlag: En Match Du Inte Vill Missa!
2024-04-15 18:20

Äntligen tillbaka på Ölyckevallen!

Efter snart 6-månaders frånvaro är herrlaget äntligen tillbaka på Ölyckevallen, en fantastisk känsla säger lagets tränare Patrik Lundberg.


Spänningen byggs under veckan upp när herrlaget förbereder sig för sin hemmapremiär i division 6 mot Vanstad, nu på fredag, den 19 april.
Matchen, som är efterlängtad av både spelare och supporters, kommer att sparka igång kl. 19.00 på Ölyckevallens B-plan. 

Efter två utmanande bortamatcher är laget mer än redo att visa vad de kan på hemmaplan.

Trots en tuff start på säsongen med två förluster på bortaplan, inklusive en snäv 2-1-förlust mot det starka laget Huaröd, är lagets moral hög och sammanhållningen stark. Tränare Patrik Lundberg lovordar lagets prestation i den senaste matchen och är optimistisk om lagets framtidsutsikter. "Laget gjorde en riktigt bra match, och vi är på rätt spår, säger Lundberg.

Hela laget är taggade inför säsongens första hemmamatch. "Våra spelare är entusiastiska över att vara tillbaka på Ölyckevallen, jag känner att det kan bli en riktigt bra match, fortsätter Lundberg. 

Kom och stötta laget!

Ifjol hade vi målsättningen att locka 150 personer till premiären, vi nådde 143. I år vill vi lyckas spränga 150 gränsen. Vi uppmanar alla att ta sig till idrottsplatsen på fredag kväll. Ta med vänner och familj för att njuta av en kväll under stjärnorna, där vi tillsammans kan bidra till en positiv start på säsongen för vårat herrlag.
Kiosk och grill är öppen så alla som tycker att korv mé brö´ är viktigt lär inte bli besvikna. 
Har du ingen LIF-halsduk? Lugn du kan köpa den på plats.
Betalning via swish eller kontant med jämna pengar.

 

Viktig information:

  • Datum: Fredag, 19 april
  • Tid: 19.00
  • Plats: Ölyckevallen B-plan

Stötta laget, upplev gemenskapen och hjälp oss att fylla Ölyckevallen med så mycket energi och entusiasm som möjligt.

Vi ses på Ölyckevallen! Löberöds Idrottsförening

BLI MEDLEM
Herrar, 11/06 09:17 
Herrar, 03/06 07:45 
Herrar, 27/05 13:57 
Herrar, 23/05 15:22 
Herrar, 09/05 12:19 
Herrar, 03/05 12:09 
 
Våra sponsorer