SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Löberöds IF
Fotboll
Herrar

Södra Rörums Bygdeförening
1 - 4
Löberöds IF
Södra Rörums Bygdeförening1 - 4Löberöds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 juni, 14:00
Plats:Stenvallen, Södra Rörum A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130168009
Samling:13:00
2021-06-08 06:35

Hej!

 

Äntligen har serien börjat så vi äntligen får spela matcher. Vi gästade Södra Rörum på Stenvallen. Inför matchen var det lite nervöst, den första sedan 4/10 -2020.

Matchen började svajigt, vilket inte var oväntat men jag tycker ändå att det var vi som tog tag i matchen först. Sista 25 min hade vi mest boll på Södra Rörums planhalva. Vi kommer in i halvlekspaus med en 0-2 ledning, som alltid känns skönt.

 

Andra halvlek börjar inte riktigt som vi avlutade första. Vi blir passiva och avståndet mellan spelarna blir stora. Södra Rörum utnyttjar det och lyckades få in 1-2 efter 51 min spel. Vi kommer inte riktigt rätt i matchen och hittar inte vårt spel. Efter drickapausen så vaknar vi till lite och börja skapa målchanser igen. Det blir både stolpe och ribba ut. Men sista 10 så kunde vi punktera matchen och den slutade med seger 1-4.

 

Målgörare,

Marcus D

Elias

Alfons

Joel

 

Bra jobbat. Alltid lika skönt att vinna en premiär. Vi har lite att jobba med, vilket vi kommer ha fixat inför nästa match.

 

Tack till alla supportrar som var där och stöttade oss 😊

 

Nästa match är borta mot Lödde FF, lördag 12/6 matchstart klockan 12:00 Tolvans IP.

 

Vi ses!

Coach

 

Bilden är tagen av @Anders Brinte.

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer