SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Löberöds IF
Fotboll
Herrar

Norra Rörums GIF
2 - 1
Löberöds Idrottsförening
Norra Rörums GIF2 - 1Löberöds Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 juni, 14:00
Plats:Norra Rörums IP
Serie:Träningsmatcher 2020
Samling:12:45
Matchreferat Norra Rörum - Löberöds IF. Söndag 14 juni
2020-06-16 22:27

Hej,

 

Vi kommer taggade till Norra Rörum. Vår senaste match vi spelade var mot Billeberga 28 mars.

 

Matchen började bra. Vi låg rätt i våra positioner och vi gjorde det svårt för motståndarna att komma igenom. Det blev många långbollar från Rörum sida, mycket pga för att vi låg rätt och tajt i vårt försvar.

När vi vann bollen och skulle börja spela upp den så fick vi lite för bråttom och tappade bollen för enkelt i början.

Men det rättade till sig och vi kunde börja skapa farliga målchanser. Vi spelade mycket boll från mittfältet, vilket vi inte har gjort på länge.

I andra halvlek var det mycket bollinnehav från vår sida. Vi bestämde oss att pressa högre och lika nära på deras innermittfältare. Resultatet blev då, svåre för Rörum att fortsätta att slå sin ”långbollar”, vi fortsatte att skapa målchanser och många fasta situationer blev det också.

 

Matchen slutade med förlust 2-1 (1-0) Vi gjorde en bra match och det kunde lika bra sluta med 2-4. Vi släppte in två onödiga mål, där vi inte riktig vad med.

 

Vi har mycket att ta med oss i denna match, tålamodet, spelet och pratet. Vi jobbar vidare med detta så kommer det gå hur bra som helst.

 

 

Ha de!

Coach Rickard 

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer