SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Löberöds IF
Fotboll

Välkommen till Löberöds IF
Fotbollskompisar
Vi bedriver fotbollsverksamhet för barn, ungdomar och seniorer, vi har ungdomslag i olika åldrar och ett seniorlag för herrar.
Vi spelar fotboll för att det är kul och till oss är alla välkomna oavsett nivå.
Vi bedriver också KickBoxning på motionsnivå och Bamsegymnastik för barn 3-6år.
 
På vår hemsida hittar du information om föreningen och våra lag.
I toppmenyn väljer du vilket lag du vill ha information.
För att se kommande matcher och träningar eller andra händelser, klicka du på kalendern.
 
Vill du komma i kontakt med oss så kontakta vårt kansli på kansli@loberods-if.se
Ölyckevallen får ett ansiktslyft!
2024-07-14 12:21
Övre bild Hampus och Erik nedre bild Oscar

Sommaruppehåll men inte för alla!
Under sommaruppehållet passar vi på att ge Ölyckevallen lite extra omsorg.
Under tre veckor har vi haft två feriearbetare, Hampus och Erik på Ölyckevallen.

Hampus och Erik har tagit sig an en rad arbetsuppgifter, inklusive att tvätta fasader, rensa ogräs, laga gräsplaner, klippa häckar samt måla staket, räcken och huvudentrén.
Dessutom har de fräschat upp uteplatsen och städat samt rensat förråd och garage på gammalt skräp. Stort tack Hampus och Erik för fint arbete.

 

Efter Hampus och Eriks imponerande insats har Oscar fortsatt förbättringsarbetet genom att röja sly och beskära träd – en välbehövlig åtgärd som verkligen har gjort skillnad.
Under sommaren kommer också anläggningsgruppen att fortsätta arbetet med att bygga nya sittbänkar och reparera läktaren. Målet är att ha Ölyckevallen i toppskick inför årets återstående hemmamatcher och den kommande loppmarknaden den 17 augusti.

 

Som om inte detta vore nog har två av våra hedersmedlemmar hjälpt föreningen att sortera historiska dokument från vinden, stort tack Leif och Lars.

 

Som ordförande för Löberöds IF vill jag uttrycka föreningens djupa tacksamhet till alla medlemmar och eldsjälar som dagligen bidrar med sin tid och sitt engagemang.
Utan er skulle föreningen inte kunna överleva.
Tillsammans ser vi fram emot en fantastisk sommar och ett fortsatt aktivt föreningsliv på Ölyckevallen.

Kom och upplev förvandlingen själv och se vad vårt gemensamma engagemang kan åstadkomma!

 

Trevlig sommar

Jimmy Lenander Ordförande

Vårsäsongens Sista Hemmamatch mot Serieledarna Huaröds IF
2024-06-19 09:37
Publikrekord 2024-06-13 med 200 besökare och uppvaktning av Hans-Göran 70år

Löberöds IF bjuder in alla fotbollsälskare och stödjare till en spännande och betydelsefull fotbollsmatch på Ölyckevallen A-plan! Efter en stark insats och hedersam förlust mot Askeröds IF ser vi nu fram emot att avsluta vårsäsongen med en spännande match mot serieledarna Huaröds IF.

 

Datum: Söndag, 23 juni
Tid: 15:00
Plats: Ölyckevallen A-plan

 

Inför Matchen: Efter en tuff men väl genomförd match mot Askeröds IF, där vi visade upp säsongens bästa passningsspel och kämpade hårt, är vi nu redo att möta Huaröds IF. Trots förlusten med 2-0 mot Askeröd, visade laget prov på starkt försvarsspel och kreativitet på mittfältet. Vi är fast beslutna att fortsätta förbättra vårt spel och ge Huaröds IF en riktig utmaning.

 

Matchen mot Askeröds IF: Trots en tuff match där Askeröd tog ledningen tidigt och till slut vann med 2-0, visade vi vår förmåga att hålla bollen och skapa farliga lägen. Fredrik var nära att kvittera med en nick i ribban och Alex gjorde flera avgörande räddningar. Publiken var fantastisk med nära 200 personer som skapade en inspirerande stämning.

 

Avslutning på midsommarhelgen: Vi uppmanar alla att ta med familj och vänner för att heja fram våra pågar i vårsäsongens sista hemmamatch.

 

Tillsammans är vi starka och med er support kan vi nå nya höjder och avsluta säsongen på topp!

 

Vi ses på Ölyckevallen!

Löberöds Idrottsförening

Jimmy Lenander

Årets Derby Löberöds IF - Askeröds IF
2024-06-11 18:45
Nickmål av Fredrik Jensen mot Svensköps IF. Foto: Anders Brinte

Löberöds IF bjuder in alla fotbollsälskare och supporters till ett spännande och högst efterlängtat derby mot vår grannklubb Askeröds IF!
Efter en tuff bortamatch mot GoF IF, där vi kämpade men till slut föll med 3-0, är vi nu mer än redo att ta revansch på hemmaplan och försvara vår obesegrade svit på Ölyckevallen.

 

Datum: Torsdag, 13 juni
Tid: 19:00
Plats: Ölyckevallen A-plan

 

Inför Matchen: Efter en svår start på säsongen, där vi i seriepremiären förlorade mot Askeröd med hela 9-0, är vårt lag kraftigt revanschsugna och fast beslutna att visa vad vi går för. Trots förluster mot Esperöd, Lövestad och nu senast GoF, har vi visat att vi kan spela bra fotboll och vi tar med oss lärdomarna från dessa matcher för att komma tillbaka starkare.

 

Starka Hemmainsatser: På hemmaplan är vi fortfarande obesegrade efter vinster mot Vanstad, Linderöd och Svensköp samt en oavgjord match mot Snogeröd. Vi är fast beslutna att fortsätta vår starka hemmastatistik och behöver ert stöd för att behålla vår hemmaplansfördel.

 

Matchen mot GoF IF: Trots en tuff match där vi kämpade mot både motståndare och en svårspelad plan, visade vi goda intentioner och kämpaglöd. GoF tog ledningen efter 23 minuter, och trots flera bra sekvenser från vår sida lyckades vi inte kvittera. Andra halvlek visade på starkt försvarsspel och vi hade flera bra anfall, men två sena kontringsmål från GoF fastställde slutresultatet till 3-0.

 

Kom och stötta Löberöds IF när vi tar emot Askeröds IF i årets derby.
Tillsammans är vi starka och med er support kan vi nå nya höjder och gå för seger!

 

Vi ses på Ölyckevallen!

 

Löberöds Idrottsförening // Jimmy Lenander

Hemmamatch LIF - Svensköps IF Herrar div6
2024-05-27 21:06
Foto: Wollsjö IF - LIF 2024-05-26

 

Dags igen: Löberöds IF bjuder in till ännu en spännande fotbollskväll på Ölyckevallen A-plan!
Efter bortaseger mot Wollsjö IF i senaste matchen ser vi fram emot att ta emot Svensköps IF för ännu en rafflande match på hemmaplan där laget fortfarande är obesegrade. 

 

Datum: Torsdag, 30 maj
Tid: 19:00
Plats: Ölyckevallen A-plan

 

Inför Matchen: Efter att ha besegrat Wollsjö IF med 4-0, är vårt lag fyllda av självförtroende och redo att ta sig an Svensköps IF och vi ser fram emot att fortsätta vår framgång på hemmaplan.

 

Matchen mot Wollsjö IF: Trots utmanande väderförhållanden, där regnet öste ner under första halvlek, lyckades vi hålla nerverna i styr och säkra 3 poäng. Vi inledde målskyttet genom ett självmål från motståndarna, följt av ett straffmål från Henrik. Linus pricksköt ett vackert inlägg som gick rakt in i bortre krysset, och Olof avslutade med att sätta bollen i mål efter en retur. Vårt försvar spelade stabilt, och Alex stod för flera viktiga räddningar.

 

Varför gå på matchen: Fotboll och nygrillad korv mé brö´ är en oslagbar kombination och på Ölyckevallen kan du uppleva båda.

 

Kom och stötta Löberöds IF i denna viktiga match och hjälp oss att behålla vår starka form på hemmaplan. Tillsammans är vi starka och med er support kan vi nå nya höjder!

Vi ses på Ölyckevallen!

Löberöds Idrottsförening

Hemmamatch och derby Löberöds IF - Snogeröds IF!
2024-05-19 20:23
Ölyckevallen A-plan

Löberöds IF bjuder in till en spännande fotbollskväll på Ölyckevallen A-plan!
Efter en tuff bortaförlust senast mot Lövestads IF är laget sugna på revansch.
Laget är ju fortfarande obesegrade på hemmaplan efter 2 vinster och nu är det dags för ännu en nervkittlande match, denna gång mot Snogeröds IF.

 

Datum: Onsdag, 22 maj
Tid: 19:00
Plats: Ölyckevallen A-plan

 

Inför Matchen: Efter en utmanande bortamatch mot Lövestads IF, där vi kämpade men till slut förlorade med 4-1, är vi nu redo att ta oss an Snogeröds IF på hemmaplan.

Matchen mot Lövestads IF: I vår senaste match visade vi prov på starkt försvarsspel under första halvlek, trots att vi fick svårt att driva igång vårt eget spel. Efter att ha hållit emot i 42 minuter, gjorde Lövestad mål på en hörna precis innan halvtidsvilan. Vi kämpade oss tillbaka i andra halvlek och Fredrik Jensen kvitterade till 1-1 på en hörna slagen av Hugo Lindeberg. Tyvärr vaknade Lövestad till och vi förlorade med 4-1 efter två sena mål. Trots förlusten tar vi med oss lärdomarna och ser fram emot att komma tillbaka starkare i nästa match.

 

Kvällen Lovar: Förutom fotboll lovar väderprognosen en fin kväll, perfekt för att njuta av matchen under bar himmel. Vi uppmanar alla att ta med familj och vänner för en spännande kväll med Löberöds IF.

Kiosken är öppen och grillen är igång.

 

Kom och stötta Löberöds IF i denna viktiga match och hjälp oss att behålla vår obesegrade hemmaplansstatistik.

Tillsammans är vi starka och med er support kan vi nå nya höjder!

 

Vi ses på Ölyckevallen!

 

Herrar, 18/06 18:23 
Herrar, 11/06 09:17 
Herrar, 03/06 07:45 
Herrar, 27/05 13:57 
Herrar, 23/05 15:22 
Herrar, 09/05 12:19 
 
Våra sponsorer