P-07

Välkomna till P-06/07
Hos oss tränar killar födda 2006 & 2007. Vi trivs ihop och gillar verkligen att träna fotboll, sommar som vinter. Är du intresserad av att börja träna fotboll med oss är du välkommen till en träning eller att höra av dig till oss. Idag är vi 17 glada killar.

Så här kommer vi att träna hösten 2021:
Tisdagar kl 18.00 - 19,30, på B-planen i Löberöd
Torsdagar kl 18.00 - 19.30, på B-planen i Löberöd.

/tränarna Åsa, Lina & Fredrik
Höst Fixardag 24 okt
2021-10-05 21:10
All hjälp behövs på vår

Höst fixardag den 24/10 kl 10-14

Det som ska göras denna dagen är bla:
Skoga vid planerna, flytta reklam skyltar, vinter förvara mål - bänkar - sarger.
Har man egna verktyg som tex ,röjsåg, motorsåg och andra bra verktyg till de olika arbetsuppgifterna får man gärna ta med dessa så det underlättar vårt arbete.
Vi bjuder på lunch.

Kom och hjälp till att få iordning på vår IP inför vintern är vi många går arbetet snabbt och lätt.
Stöd LIF och köp en EM tröja
2021-04-09 20:26
Vi säljer EM- tröjor i klubben.
Sponsra oss genom att köpa en tröja, vi tjänar 100 kr per såld tröja.
Ni kan betsälla via ert lag eller via bestallninglif@gmail.com

Tröjorna kostar 250 kr.
I priset ingår ett tryckt namn och en siffra på ryggen.

Sista dagen att beställa är den 10 maj.

Frågor mejla
Fixardagen 10 april
2021-03-30 20:46

Fixardagen

Lördagen den 10 april

Kl 10:00 och framåt

Kom och hjälp till att ställa iordning och få fint på vår Idrottsplats inför säsongen.

Hjälp till en timme eller mer, all hjälp är Välkommen.

Klubben bjuder på korv 0ch bröd till lunch och kaffe och kaka till de som hjälper till.

Under dessa tider så delar vi in oss i mindre grupper och håller lämpligt avstånd till varandra.

De flesta sysslorna är utomhus.

2020-04-08 19:57

Hjälp till att fylla läktaren på Löberöds IF (ca 300 platser)

Fortsätt sprid stödbiljett till alla #framåtLöberödsIF

Nu på påskdagen den 19/4 skulle Löberöds IF;s  Herrlag spelat sin första hemma match mot Örtofta IS förhoppningen var att våra supportar skulle komma och titta och heja fram vårt Herrlag.

Nu ställer Covid-19 till det och premiären är framflyttad till maj/juni månad.

Vi hakar nu på trenden och gör ett hjärtligt försök att fylla läktarna ändå för vårt Herrlag!

Var med och stöd föreningen i en tid då många andra intäkter uteblir genom att köpa en fiktiv biljett #framåtLöberödsIF

De 3 som köper flest biljetter erhåller ett Årskort till Herr seriematcherna under 2020.

Ta gärna en bild och lägg upp på våra sociala medier (facebook/Instagram).

#framåtLöberödsIF

Info angående Corona/COVID19
2020-03-15 11:24
Då majoriteten av barn och ungdomar som är aktiva vår förening går i samma skola och fritids ser vi ingen anledning att inte följa de råd och riktlinjer Folkhälsomyndigheten ger.

När det gäller de vuxna inom fotboll och motion så tränar de antingen utomhus och har en liten träningsgrupp.
Så Löberöds IF kommer att fortsätta med fotbolls och motions verksamhet som vanligt.

Vår önskan är att alla ledare/utövare/vårdnadshavare är noga med hygienen, tvättar händerna och undviker att hälsa med handslag och kramar.

Känner du dig sjuk eller tillhör någon av riskgrupperna ber vi dig att avstå träningen.

Att tänka på!
- Ha god handhygien.

- Kom inte till träning om du känner dig sjuk.

- Ta med egen vattenflaska.
- Avstå träning i minst 14 dagar om du eller någon närstående varit i ett riskområde eller är sjuk i Corona.

Löberöds IF följer Folkhälsomyndigheterns råd och riktlinjer ang Corona/COVID19.

SvFF rekommendationer och riktlinjer för hur tävlingsverksamhet och övrig verksamhet påverkas.

Skånes FFs rekommendationer om verksamhet, så som inomhus träningar, cuper/matcher, utbildningar och möte.

Vi följer händelserna och uppdaterar efterhand.

Löberöds IF, 24/10 13:42
Löberöds IF, 05/10 21:06