P-07

Välkomna till P-07
Hos oss tränar killar födda 2007. Vi trivs ihop och gillar verkligen att träna fotboll, sommar som vinter. Är du intresserad av att börja träna fotboll med oss är du välkommen till en träning eller att höra av dig till oss. Idag är vi 11 glada killar, två glada mammor som tränare.

Så här kommer vi att träna hösten 2020:
Tisdagar kl 18.30 - 20.00, på A-planen i Löberöd
Torsdagar kl 18.30 - 20.00, på B-planen i Löberöd.

/tränarna Åsa och Lina
Stöd LIF och köp en EM tröja
2021-04-09 20:26
Vi säljer EM- tröjor i klubben.
Sponsra oss genom att köpa en tröja, vi tjänar 100 kr per såld tröja.
Ni kan betsälla via ert lag eller via bestallninglif@gmail.com

Tröjorna kostar 250 kr.
I priset ingår ett tryckt namn och en siffra på ryggen.

Sista dagen att beställa är den 10 maj.

Frågor mejla
Fixardagen 10 april
2021-03-30 20:46

Fixardagen

Lördagen den 10 april

Kl 10:00 och framåt

Kom och hjälp till att ställa iordning och få fint på vår Idrottsplats inför säsongen.

Hjälp till en timme eller mer, all hjälp är Välkommen.

Klubben bjuder på korv 0ch bröd till lunch och kaffe och kaka till de som hjälper till.

Under dessa tider så delar vi in oss i mindre grupper och håller lämpligt avstånd till varandra.

De flesta sysslorna är utomhus.

2020-04-08 19:57

Hjälp till att fylla läktaren på Löberöds IF (ca 300 platser)

Fortsätt sprid stödbiljett till alla #framåtLöberödsIF

Nu på påskdagen den 19/4 skulle Löberöds IF;s  Herrlag spelat sin första hemma match mot Örtofta IS förhoppningen var att våra supportar skulle komma och titta och heja fram vårt Herrlag.

Nu ställer Covid-19 till det och premiären är framflyttad till maj/juni månad.

Vi hakar nu på trenden och gör ett hjärtligt försök att fylla läktarna ändå för vårt Herrlag!

Var med och stöd föreningen i en tid då många andra intäkter uteblir genom att köpa en fiktiv biljett #framåtLöberödsIF

De 3 som köper flest biljetter erhåller ett Årskort till Herr seriematcherna under 2020.

Ta gärna en bild och lägg upp på våra sociala medier (facebook/Instagram).

#framåtLöberödsIF

Info angående Corona/COVID19
2020-03-15 11:24
Då majoriteten av barn och ungdomar som är aktiva vår förening går i samma skola och fritids ser vi ingen anledning att inte följa de råd och riktlinjer Folkhälsomyndigheten ger.

När det gäller de vuxna inom fotboll och motion så tränar de antingen utomhus och har en liten träningsgrupp.
Så Löberöds IF kommer att fortsätta med fotbolls och motions verksamhet som vanligt.

Vår önskan är att alla ledare/utövare/vårdnadshavare är noga med hygienen, tvättar händerna och undviker att hälsa med handslag och kramar.

Känner du dig sjuk eller tillhör någon av riskgrupperna ber vi dig att avstå träningen.

Att tänka på!
- Ha god handhygien.

- Kom inte till träning om du känner dig sjuk.

- Ta med egen vattenflaska.
- Avstå träning i minst 14 dagar om du eller någon närstående varit i ett riskområde eller är sjuk i Corona.

Löberöds IF följer Folkhälsomyndigheterns råd och riktlinjer ang Corona/COVID19.

SvFF rekommendationer och riktlinjer för hur tävlingsverksamhet och övrig verksamhet påverkas.

Skånes FFs rekommendationer om verksamhet, så som inomhus träningar, cuper/matcher, utbildningar och möte.

Vi följer händelserna och uppdaterar efterhand.

Nytt system - vi tar bort laget.se
2020-01-12 17:17
Löberöds IF har bestämt sig för att byta system. I stället för laget.se får vi sportadmin. De stora skillnaderna är att faktureringen är inbyggd i systemet och vi kommer att kunna skicka ut kallelser för alla aktiviteter (per mail eller i appen). Det underlättar att planera träningar om man vet hur många som kommer till en träning. Det är stor skillnad att planera en träning till 16 spelare eller bara 3 spelare. Detta kommer underlätta planeringen för oss tränare.

Jag vill gärna att ni därför laddar ner appen "SportAdmin MedlemsApp" (grå färg) där ni vanligen laddar ner appar. Ladda även ner appen till ert barn. Se till att barnet har en fungerande epost-adress.

Skicka barnets email och mobilnummer via sms till Åsa (0708-630208), så ska jag lägga in så att det fungerar för alla killar också. Vi tycker att killarna är tillräckligt gamla för att själva kunna ansvara för att tala om ifall man kommer på träningen eller inte.

/tränarna

Löberöds IF, 10/04 19:51