Löberöds IF - Harlösa IF
2021-07-05 21:07, Herrar

Hej!

Derby mot Harlösa IF!

Innan matchen kändes det riktigt bra. Vi hade ett härligt snack i omklädningsrummet och stämningen var på topp.

Matchen började bra. Harlösa inleder dock med ett stolpskott på en snabb hörna, mer än så hade dom inte.

Vi hade mer eller mindre full kontroll i första halvlek. Vi hade ett lugn i laget och ägde mycket boll. Vi kom till många bra läggen att göra mål på. Målen kom också och vi kunde gå in halvlek med en trygg 2-0 ledning.

Vi gör inga förändringar i halvlek, utan vi bara kör på.  Snacket var verkligen på topp, självförtroendet bara lyste på er

Andra halvlek börjar också bra. Vi fortsätter att ha mycket boll inom laget och skapar målchanser. Harlösa kändes trötta och vi utnyttjade det, vi sprang ”sönder” dom i mittfältet. Harlösa gjorde dock första målet i andra, men det oroade oss inte. Vi fortsatte kriga på och vi gjorde allt rätt.

Alla spelare fick speltid i matchen, vilket har inte hänt på de tidigare matcherna.

Matchen slutade med seger 5-2.

Målgörare,

Marcus

Simon

Jacob x2

Karl

Tack för en bra genomförs match 😊 Pass på njut tills nästa träning börjar, sen är det fokus till ny match.

Tack till alla supportrar som var där och stöttade oss, ni hördes! 😊

Nästa match spelas på Ölyckevallen mot Örtofa IS, lördag den 10/7 med matchstart klockan 13:00.