LIF - GoF IF
2021-09-20 20:56

Hej,

Vi hälsade GoF IF välkomna till Ölyckevallen.

Första halvlek började inte alls bra. Vi höll inte våra positioner och var slarviga med uppspelsfasen vilket gjorde det enkelt för GoF att komma till anfall. Vi kom in i en bra period ca 25 min in i matchen då vi satte lite press på motståndarna. Det resulterade i mål och vi tog ledningen. Tyvärr varade det inte länge då GoF jobbade sig snabbt in i matchen och kvitterade 10 min efter genom en straff.

Vi kommer till halvlekspaus och pratar igenom matchen hittills. Alla var väldigt överens om att vi kan bättre.

Andra halvlek börjar bättre. Vi sätter press på GoF direkt och skapar målchanser. Vi får en hörna tidigt som vi förvaltar väl och tar ledningen med 2–1. Vi fortsätter att sätta press och GoF har inte mycket boll i andra halvlek. Vi skapar målchans efter målchans och skulle gjort två eller tre mål till om inte det inte vore för att GoFs målvakt gjorde bra räddningar eller oskärpa på våra avslut.

Matchen slutar med seger, 2–1, och det är alltid lika skönt med en derbyseger.

Målgörare,

Robin D

Marcus D

Tack till alla supportrar som var på plats och hejade på oss!

Nästa match spelas borta mot FC Helsingkrona lördagen den 25/9 med matchstart klockan 13:00.