Löberöds IF3 - 3Södra Rörums Bygdeförening

Referat: Löberöds IF - Södra Rörums Bygdeförening
2021-06-29 18:18

Hej!

Äntligen hemmamatch 😊 Hälsar Södra Rörum välkomna till Löberöd.

Matchen började bra. Vi ligger rätt och började skapa målchanser tidigt i matchen. Vi tog ledningen efter 15 min spel och det kändes bra ….. Efter målet hände något i laget. Vi tappade helt vårt självförtroende. Södra Rörum tog vara på det direkt. Precis innan halvlek slut så hade Södra Rörum gjort två mål.

I halvlekspaus kändes det oroligt. Det var irritation och frustration i omklädningsrummet. Efter vi hade rensat luften, så var det bara att gå ut och vända på matchen.

Andra halvlek börjad passivt. Blev precis inget spel, mycket långa bollar. Södra Rörum ökade på sin ledning och uppförsbacken blev brantare.

Vi lyckades till sist reducera och kvittera innan matchen slut.

Matchen slutade 3–3.

Målgörare,

Marcus

Joel

Alfons

Detta var ingen bra match från vår sida. Skall man ta med något positiv, så är det att vi hämtade på underläge 1-3 till 3-3.

Tack till alla supportrar som var där och stöttade oss 😊

Nästa match spelas på Ölyckevallen mot Harlösa IF, lördag den 3/7 med matchstart klockan 13:00.