Referat: Trollenäs IF - Löberöds IF
2021-06-20 21:39

Hej!

Vi kommer till ett varmt Trollenäs väl förberedda på att möta ett bra lag med mycket rutin.

Matchen började som vi önskade. Vi låg rätt på alla positioner och gjorde det svårt för Trollenäs.

15 min in i matchen så började vi att skapa lite målchanser och Trollenäs började bli skakiga. Vi hade mycket boll på deras planhalva och stundtals fint passningsspel. I slutet av första skulle vi haft 0-1 men Trollenäs målvakt gjorde fina räddningar.

I halvlekspaus kändes det bra. Vi var alla nöjda och vi gjorde därför inga ändringar. Det viktigaste var att vi skulle ligga rätt direkt och vara vakna när andra halvlek startade.

Andra halvlek började bra och matchen blev jämnare, Trollenäs skapade mer och hade lite mer boll. Vi fick jobba mer utan boll och det gjorde att vi blev tröttare. Jag tyckte ändå att vi stod upp bra för varandra och vi hamnade inte i någon panik. Trollenäs kom närmare 1-0 men vi var också nära i slutet då vi skapade några bra målchanser och en hörna där bollen rullade längs mållinjen.

Matchen slutade 0–0.

Bra jobbat alla sexton. Nu känns det som att vi har börjat komma in bättre i matcherna. Positionsspelet ser bättre ut och vi har mer boll inom laget, bra boys!

Extra grymt till er alla för att vi inte släppte in ett enda mål! Den nollan har varit efterlängtad för både Fredrik och för hela laget.

Tack till alla supportrar som var där och stöttade oss 😊

Nästa match spelas äntligen hemma på Ölyckevallen mot Södra Rörum BF, onsdagen den 23/6 med matchstart klockan 19:15.