Matchreferat Hardeberga BK - Löberöds IF. Torsdag 6 augusti
2020-08-08 16:58

Hej,

Vi kom till ett varmt Hardeberga. Vi var förberedda på en tuff match.

Vi började bra i de första 20 minuterna. Vi skapade bra anfall, spelade bra fotboll och fick ett tidigt ledningsmål efter en hörna. Därefter var det precis som att luften gick ur oss. Vi tappade spelet helt, blev passiva och vågade inte ta några närkamper. När vi väl fick bollen så tog vi inte vara på den.

Vi kom fel i våra anfall och det fanns inte mycket intresse. Hardeberga tog vara på det och avslutade första halvlek med ledning, 2-1.

Vi kom in i halvlek och gick igenom lite detaljer. Vi var överens om att vi inte var nöjda med första halvlek.

Andra halvlek började bra. Vi spelade bättre boll, framförallt lättare. Vi hotade Hardebergas backlinje och kom med mycket mer fart. Tyvärr så urartade matchen lite pga. domarinsatsen. Dom höll inte någon vidare kvalitet gentemot båda lagen. De blåste offside på inkast, gav kort till fel spelare och tappade helt kontrollen på matchen. Det blev några farliga situationer som kunde slutat illa.

Om man bortse från det så ville bollen inte in. Vi försökte komma fram men Hardeberga hade ”parkerat sin buss” framför straffområdet och dom gjorde det bra.

Summering: Vad lärde vi oss av denna match?

Det går inte att gå in på planen och jobba i 15 min och sen bara stå på sin plats och inte göra sitt jobb. Vi måste tillsammans jobba i 45*2 minuter. Vi försökte i andra halvlek men tyvärr så gick det inte mot ett sådant bra och väldigt rutinerat lag.

Nu glömmer vi denna match och laddar för nästa mot Harlösa hemma på onsdag 12/8.