SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Löberöds IF
Fotboll
Herrar

Löberöds IF Herrar
0 - 5
Billeberga GIF
Löberöds IF Herrar0 - 5Billeberga GIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 28 mars, 10:00
Plats:Eslöv konstgräs
Serie:Träningsmatcher 2020
Samling:09:00, Berga IP
Karta:Klicka här >>
Referat: Löberöds IF Herrar - Billeberga GIF
Matchreferat Löberöds IF - Billberga GIF. Lördag 28/3
2020-03-29 22:22

Hej,

Vi hälsade Billeberga välkomna till Berga IP!

 

Billeberga satte hög press på oss direkt i matchen och vi fick inte igång något passningsspel i laget. När vi väl fick upp bollen i anfallsfas så tappade vi den alldeles för fort och det gjorde att vi inte kunde flytta upp laget så vi ”fastnade” på vår planhalva. Vi var inte heller riktigt beredda på att Billeberga skulle spela så snabb och anfallsrik fotboll vilket gjorde att vi tappade våra positioner för ofta under matchen.

Det var inte vår dag eller match i lördags och vi kom aldrig upp till den nivån som vi har haft i dom andra matcherna. VI la alldeles för mycket energi på misstag och gav sällan någon positiv energi till varandra vilket inte kommer att funka i serien. Vi måste jobba på det beslut som är taget under matchen med hela laget och detta kommer vi att fokusera mycket på under kommande träningsläger.

Vi visade dock att vi är farliga i våra fasta situationer där vi skapade många bra hörnor och var nära mål flera gånger.

 

Nu lägger vi denna match bakom oss och ser fram emot träning på tisdag som följs av träningsläger till helgen! Och glöm inte, det är snart seriepremiär.  

 

Vi ses på tisdag!

 

Coach Rickard

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer