Matchreferat Löberöds IF - FC Möllan. Söndag 15/3
2020-03-16 19:51

Hej,

Vi hälsade FC Möllan (Div. 5) välkomna till Berga IP.

Möllan stod för ett bra motstånd. De spelade snabbt upp bollen till sina anfallare som sen spelade den vidare till sina kantspelare och skapade på så vis många anfall. Dom fick in ett ledningsmål vilket inte var någon överraskning.

Vi släppte det snabbt och började få igång vårt spel. Vi fick till några bra chanser och även några farliga fasta situationer. Vi spelade en fin, snabb fotboll och det gjorde att Möllan fick jaga mycket. Snacket var bra mellan spelarna genom hela halvleken.  Efter 45 min stod det 2–2.

Andra halvlek börjar väldigt avslappnat från vår sida. Vi håller inte våra positioner, har för stort avstånd i laget vilket gör att vi pratar mindre och framförallt lyssnar sämre.  Det gör att Möllan får stora ytor. Matchen var väldigt svängig och det skapades chanser från båda håll men det blev inte riktigt något spel. I mitten av andra släpper det lite, vi kommer rätt i mittfältet igen och vi får till några farliga och fina anfall. I sista tio faller vi tillbaka igen som vi började. Möllan får alldeles för lätta mål och det blir ofokuserat från vår sida.

Matchen slutade med förlust 5–7. Det är roligt att vi göra många mål 😊 men vi måste börja komma rätt i försvarspositionerna från anfallare ner till backlinjen. För att göra det behöver vi ändra på några småsaker som vi går igenom på torsdag innan träningen börjar.

En sak till, som avbytare går man inte och duschar utan att ha kommunicerat det med någon ledare.