2020-10-11 21:22

Hej,

Vi avslutar serien med att hälsa på Lövestads IF.

Vi har lite att spela för som möjligheten att sluta på fjärde plats i tabellen.

Vi hittade inte alls rätt i början av matchen. Vi låg fel när vi skulle pressa och när vi vann boll så tappade vi den för fort. Lövestad utnyttjade våra misstag och skapade farliga kontringar. De tog ledningen med 1–0 på en straff efter ca 13 min. Det blev en liten väckarklocka och vi började skärpa till oss. Vi kom högre upp med laget och 5 min efter deras mål får Philip L till en bra hörna som Ulrik snyggt nickade in. Sista 25 tyckte jag att vi hade kontroll på matchen och med lite bättre skärpning på avsluten så hade vi kunnat ha ledning innan halvlekspaus.

I pausen pratade vi mycket om att vi måste fortsätta att hålla oss till vårt spel och att det är viktigt att vara med direkt i andra halvlek. För övrigt var vi nöjda med matchen och kände att vi hade kontroll.

Andra halvlek började bra. Vi pressade Lövestad och hade mycket boll på deras planhalva. Efter 12 min så nickade Fredrik in 1–2 efter en fin hörna igen från Philip L. Efter målet så kändes matchen nästan avgjord. Det blev några målchanser från båda lagen men mer än så hände det inte.

Matchen slutade med seger, 1–2.

Summering:

Det är alltid lika roligt att få avsluta serien med en seger. Vi gör en okej match och vi avslutade serien med en fjärde plats. Vi fick hjälp av Esperöd och GoF, det tackar vi för.

Grattis till Esperöds SK som tog hem serien och vi önskar de lycka till i Div. 5 2021.

Nu har vi bara några matcher kvar i HR serien. Vi kommer att träna vidare i Löberöd och jag kommer som vanligt att lägga ut det på hemsidan.

Det kommer också en summering av året längre fram och samtidigt jobbar Löberöds IF med hur säsongen 2021 ska se ut.