Löberöds IF - GoF IF lördag 26 september
2020-09-29 18:21

Hej,

Vi hälsade GoF IF välkomna till Löberöd.

Matchen hade kunnat börja bättre från vår sida. GoF tar ledningen med 0–1 efter två minuter spel. Vi var inte alls med i matchen när den startade, slarvade mycket med passningarna och vi hade ingen fart alls i spelet. Vi kvitterade snabbt, men det tog nästan 20 min innan vi kom in i matchen. När vi väl började spela och komma rätt i positionerna så kom målen. Vi gjorde tre snabba mål innan halvlek genom Marcus, äkta hattrick.

I halvlekspaus pratade vi mycket om att vi måste hålla oss till vårt spel och att det är viktigt att vara med direkt när andrahalvlek börjar. GoF kommer inte ge upp matchen.

Andra halvlek började bra. Vi gör mål direkt efter en minut. Vi har bättre kontroll på matchen och vi skapade många anfall. Vi kommer upp med laget på planen viket gör att i kan jobba mer tillsammans. Vi kom dock in i en ”tråkig” period där vi tog alldeles för många varningar. Fyra gulakort inom 9 min är INTE okej när man leder matchen med 5–1. Vi kom ifrån det till sist och vi kunde göra två mål till innan matchen är slut. Matchen slutade 7-2

Summering:

Alltid lika roligt att få vinna ett derby och göra många mål. Tycker dock att vi kunde ge mer i början av första halvlek. Jag vet att vi kan bättre. Det är så viktigt att vara med direkt i matchen oavsett vilket lag vi möter.

Nästa match är borta mot Lövestad söndag 4 oktober. Är sista seriematchen för A laget.