Esperöds SK - Löberöds IF 19 september
2020-09-20 21:42

Hej,

Vi gästade serieledarna Esperöds SK.

Matchen började inte alls bra från vår sida. Vi var lama i närkamperna och hängde inte alls med i Esperöds spel. De började matchen med ett högt tempo och skapade målchanser direkt. Redan efter fyra min gjorde dom 1–0. Esperöd fortsatte att trycka på och vi kom inte alls rätt på det och efter 30 min spel kom 2–0. Efter målet vaknade vi till lite, kom högre upp med laget och skapade några halvfarliga målchanser.

I halvlekspaus pratade vi mycket om att stå och komma rätt när vi har boll. Vi var alla överens om att vända på detta.

Andra halvlek började bättre från vår sida. Vi fick till ett spel direkt och spelade bollen mycket snabbare inom laget. Vi satte press på Esperöd och dom blev lite gnälliga i laget men tyvärr så utökade Esperöd sin ledning till 3–0 efter ett fint anfall.

Men det kändes ändå som att vi inte gav upp utan vi fortsätter att skapa chanser. Efter 70 min så kunde Elias reducera och det gav oss lite hopp. Vi trycker upp laget mer då vi inte har något att förlora och vi fick ett övertag i sista kvarten. Tyvärr ville inte bollen in, det blev stolpe och ribba ut.

Summering:

Vi blev hårt straffade på våra individuella misstag. Vi var inte alls med i matchen förutom den sista kvarten. Det kändes också tydligt under uppvärmning där det inte alls var lika bra fokus som vanligt. Vi lägger denna match bakom oss och kör på med en ny fotbollsvecka.

Nästa match spelas hemma mot GoF lördag den 26 september.