SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Löberöds IF
Fotboll
Herrar

Löberöds IF
1 - 1
Harlösa IF
Löberöds IF1 - 1Harlösa IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 12 augusti, 19:15
Plats:Ölyckevallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130167089
Samling:18:15
Matchreferat Löberöds IF - Harlösa IF. Onsdag 12 augusti
2020-08-16 14:46

Hej,

 

Vi hälsade Harlösa IF välkomna till Ölyckevallen och äntligen var det dags för spel på hemmaplan!

 

Matchen började bra från vår sida, vi låg rätt på alla positioner. När vi hade bollen så tog vi vara på den, hittade ett spel och fick till bra anfall.

Det började med att Robin får till en klockren träff så hela idrottsplatsen blir tyst och följer bollen med blicken som tyvärr träffar stolpe. Vi fick till ytterligare några bra fasta situationer där vi kunde förvalta på en av dom. Philip Linderberg slår en hård skruvad boll mot mål som Elias kom med bra fart in på och gör 1-0. Efter målet fortsatte vi att ha kontroll på matchen. Harlösa fick en bra målchans, en straff, som de missade.

 

Vi kom in till halvlek med ledning, 1-0. Vi hade bra snack inne i omklädningsrummet och vi valde att inte göra några större förändringar.

 

Andra halvlek började lite svajigt. Harlösa satte hög press på oss och vi fick jobba hårdare i det defensiva med hela laget. Vi hade ändå bra kontroll så Harlösa fick inte till något farligt. När vi vann boll så försökte vi anfalla och kontra och vi fick till några vassa målchanser där Harlösas målvakt fick offra ”hela” sig 😉

Tyvärr så kom stunden som inte fick komma. Harlösa har en bra och målfarlig spelare på plan och han fick EN chans inne i straffområdet som blev en riktig lyckoträff där bollen gick i mål.

Efter det så hände det inte så mycket, avvaktande spel på mitten och det märktes att ingen riktigt vågade. Vi kom till med två farliga chanser innan slut, en på hörna som bollen var nära att komma in via första stolpen och sedan avslutade vi med en frispark där Harlösa fick rensa bort bollen innan slutsignalen.  

 

Summering:

Derbymatcher är alltid lite speciella och det är nervöst och spänt. Jag tycker att vi gjorde en bra match och höll en bra nivå. Det kändes bra att vi kunde gå tillbaka till det spel vi skall spela efter föregående match.

Jag kommer att ta upp lite mer vid nästa tillfälle vi ses 😊

 

Målgörare:

Elias Rosberg

 

Ha de!

Vi ses, Coach Rickard. 

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer