SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Löberöds IF
Fotboll
Herrar

Örtofta IS
1 - 7
Löberöds IF
Örtofta IS1 - 7Löberöds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 augusti, 13:00
Plats:Bruksvallen IP, rtofta A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130167078
Matchreferat Örtofta IS - Löberöds IF. Lördag 1 augusti
2020-08-02 21:42

Hej,

 

Äntligen är säsong 2020 igång och som vi har längtat. Vi började med en bortapremiär i Örtofta. Det är inte alltid så lätt att börja borta med tanke på …….

 

Matchen kunde inte ha börjat bättre. Marcus gjorde mål redan efter 24 sekunder och Alfons fortsatte 1 min efter och gjorde 2-0. Efter det hände något i vårt spel. Vi började att känna oss osäkra, stressade och gjorde misstag som vi inte har gjort under hela försäsongen. Det kändes som att matchen började för bra för oss och vi hann inte riktigt med att komma in i den.

Efter 25 min spel så blåste domare för vattenpaus. Då fick vi möjlighet att samla oss och snabbt gå ner lite i varv. Efter pausen såg det bättre ut igen! Vi spelade mycket boll och fick igång det goa snacket. Vi kom in för halvlekspaus med en ledning, vilket alltid är skönt.

 

Andra halvlek började bra. Vi pressade Örtofta direkt och fick ett litet övertag. Sen kom det en liten dipp i vårt spel, vi slarvade och vågade inte hålla bollen i laget. Efter en bra väckning av Robin på plan så vaknade vi till. Jag gjorde också en liten förändring i laget som resulterade i ett tryggare spel. Jag började känna igen er igen och vi kunde njuta av spelet från sidan.

Vi avslutade matchen bra och besegrade Örtofta med 1-7.

 

Summering : Vi gjorde en godkänd premiär mot ett kämpande Örtofta. Precis som i tidigare matcher gör Simon och Ulrik ett jättebra jobb i 90 min.

Jag kommer att gå igenom lite av matchen på tisdagens träning.

 

Målgörare:

Simon 2, Marcus, Alfons, Robin, Ulrik och Mark.

 

 

Bra jobb från alla femton spelare, LIF LIF LIF, LIF LIF LIF, LIF LIF LIF, LIF, LIF 

 

 

 

Ha de!

Ses på tisdag, Coach Rickard. 

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer