SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Löberöds IF
Fotboll
Herrar

Löberöds IF
2 - 3
Svensköps IF
Löberöds IF2 - 3Svensköps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 02 september, 19:00
Plats:Ölyckevallen B-plan
Tävling:
Matchnummer: 130167068
Samling:17:45
Löberöds IF - Svensköps IF 2 september
2020-09-06 21:29

Hej,

 

Vi hälsade Svensköp välkomna till Löberöd.

Vi var förberedda på att möta ett bra Svensköp som är obesegrade i serien.  

 

Svensköp började med att sätta hög press på oss direkt som vi kontrollerade bra och kunde spela förbi det och ta ledningen genom ett fint förarbete av Simon som Alfons enkelt kunde rulla in. Matchbilden vände och vi fortsatte att skapa chanser och krigade till oss en 2–0 ledningen efter 20 min spel. Innan första halvlek var slut så fick Svensköp en märklig frispark precis utanför straffområdet som de förvaltade väl och reducerade redan innan paus.

 

Vi kom in till halvlekspaus med en bra känsla i laget. Vi gjorde inga förändringar utan gick ut och fortsatte att kriga.

 

Andra halvlek började okej. Vi hade kontroll och skapade chanser direkt. Efter ca 15–20 min in i andra halvlek kändes det som att vi fick lite uppförsbacke. Domsluten var emot oss och många märkliga situationer uppstod till fördel för Svensköp vilket gjorde att deras självförtroende ökade. Svensköp kvitterade genom en märklig straff där vi fick rött kort och det blir tungt för att spela med en man mindre i ca 13 min. Svensköp la i sin sista växel och i slutet fick dom in en boll till och matchen slutade med en tung förlust.  

 

Summering:

Bra kämpat av er alla trots den tunga ”uppförsbacken” och de konstiga domsluten. Vi gör en bra match, krigar och spelar bra fotboll. Vi visade en bra anfallsfotboll men tyvärr räckte det inte i denna matchen. Nu krigar vi vidare.

 

Målgörare:

Alfons Borg

Marcus Dehlin

 

 

Ha de!

Vi ses på tisdag, coach Rickard. 

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer