SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Löberöds IF
Fotboll
Herrar

Löberöds IF
3 - 2
Blentarps BK
Löberöds IF3 - 2Blentarps BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 september, 13:00
Plats:Ölyckevallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130167111
Samling:12:00
Löberöds IF - Blentarps BK 13 september
2020-09-16 21:44

Hej,

 

Vi hälsade Blentarps BK välkomna till Löberöd.

Vi var förberedda på att möta ett bra Blentarp som ligger i toppen av serien.

 

Matchen började inte bra från vår sida. Många slarvpassningar och vi kom inte alls rätt i vårt försvar men vi rättade till det snabbt. Efter ca 7 min gör vi ett fint anfall genom Philip L, Simon och Marcus som avslutar snyggt i mål. Efter det behöll vi kontrollen i resten av första halvlek och skapade fler anfall som vi var nära att göra mål på.

 

Vi kom in i halvlekspaus med en bra känsla i laget. Det kändes tryggt och vi gjorde inga förändringar utan gick ut och fortsatte med vårt lugna spel.

 

Andra halvlek började bra. Vi har fortsatt kontroll och skapade chanser direkt. Efter 6 min får Elias en bra målchans och gör 2–0. Vi fortsatte att spela bra fotboll och höll bra kontroll i försvarsspelet. Blentarp lyckades reducera efter en ”rörig” situation men vi hängde inte med huvudet efter det utan fortsatte att ”trumma på”. Fem minuter efter Blentarps mål gör Elias mål igen. Därefter hände det inte mycket mer i matchen. Blentarp fick en straff i slutet som de satte och därefter är matchen slut, 3-2 till oss.    

 

Summering:

Vi gjorde en bra match och jag tycker att vi har kontroll matchen genom. Vi hade en fin anfallsfotboll och samtidigt ett stabilt försvar. Målen vi släpper in finns inte så mycket att säga om. Hatten av till er spelare!

 

Nästa match är borta mot Esperöds SK lördag den 19 september.

 

Målgörare:

Elias Rosberg 2

Marcus Dehlin

 

 

Ha de!

Vi ses, coach Rickard. 

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer